Blogi

Tila Äidin synnytyskokemukselle

Raskaus, syntymä, lapsivuodeaika – uuden elämän ihmettelemistä, valtaisaa tunnekuohua, kaiken tekemisen, ajattelemisen ja olemisen suuntaamista syntyneeseen ihmeeseen. Kaikessa tässä hurmoksessa unohtuu äidin kuuleminen. Ei jää tilaa surra ja käydä läpi synnytystä, jossa kaikki ei aina mene niinkuin halusi ja mihin itseään valmisteli. Surun, ahdistuksen, häpeän, pettymyksen tunteiden kanssa voi jäädä yksin, kun ympäristö kuittaa murheetJatka lukemista ”Tila Äidin synnytyskokemukselle”

Synnytys rentoutuneena

Hypnosynnytys tarkoittaa synnytystä rentoutuneena. Hypno tarkoittaa äärimmäisen rentoutunutta olotilaa ja Hypnoosi menetelmää jolla sinne päästään. Kaikki hypnoosi on itsehypnoosia, tarkoittaen että jokainen tekee sen itse. Eikä se siis tarkoita mitään ihmetilaa jossa joku toinen voi ohjailla sinua, saa sinua tekemään mitään mitä et itse halua, paljastamaan salaisuuksia tms. Se tarkoittaa vain rentoa olotilaa, jossa päästäänJatka lukemista ”Synnytys rentoutuneena”

Lempeä vaistojesi johdattelema syntymä – Hypnosynnytys

Hypnosynnytys metodi perustuu alunperin englantilaisen synnytyslääkärin, Grantly Dick-Readin teoriaan siitä, miten vieras ympäristö, turvattomuus, huoli, pelko tai epätietoisuus vaikuttavat synnytyksen kulkuun hidastaen ja vaikeuttaen synnytystä. Tänä päivänä ymmärretään ja tunnustetaan yleisesti tunteiden väistämätön vaikutus kehoon, mutta tuon ymmärryksen soveltaminen synnytykseen on vasta alkutekijöissään. Hypnosynnytys tarkoittaa synnytystä rentoutuneena. Rento olotila auttaa sinua kuulemaan kehosi ja vauvasiJatka lukemista ”Lempeä vaistojesi johdattelema syntymä – Hypnosynnytys”

Minun ilmaisu

Oman kehon liike ja ääni on luovuutta, itseilmaisua puhtaimmillaan. Se on kehon ja itsen tapa ilmentää itseään. Tuoda julki sisäistä maailmaansa. Kun sitä voi ilmentää vapaasti, ihminen voi hyvin, ihminen on terve. Kaikki sisältä kumpuava pääsee ulos, ei kerry patoutumia, lukkoja tai ihmisen ei tarvitse etsiä vaihtoehtoista toimintaa minkä kautta tuoda ulos asioita.Minä muista kunJatka lukemista ”Minun ilmaisu”

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Jenni Martikainen

Äidiksi syntyminen ja Äidin herääminen minussa, on ollut niin perustavanlaatuinen ja syvältä transformoiva kokemus että haluan jakaa tätä Äitiyden syvintä sanomaa. Elinvoimaisten perheiden puolesta.