Keskustelu ~Vaistosi Voimistus

Keskusteluapua, -ohjausta

Oli kyse synnytyspelosta, synnytykseen valmistautumisesta, synnytyskokemuksen läpikäymisestä, synnytyksen jälkeisestä ajasta, kuukautisista, tai muista elämään liittyvistä aiheista. Voit tulla keskustelemaan asiasta pyhään tilaan tee kupposen höyryävään lämpöön, itsesi äärelle. Minä kannattelen, kuuntelen, ja autan sinua etsimään työkaluja matkallesi.

Synnytyspelkoon auttaa usein valmentautuminen, tiedollinen ymmärrys, erilaiset syvärentoutukset, omien uskomusten kohtaaminen. Ja tietysti asian läpikäyminen, pelkojen kohtaaminen ja puhuminen niin että tulee kuulluksi ja hyväksytyksi.

Synnytyskokemus, tarina siitä miten sinusta tuli Äiti, on aina merkittävä tapahtuma naisen elämässä. Äidiksi syntyminen on usein mullistava kokemus ja eri syistä synnytyksen sisäistäminen ja syvällisempi ymmärtäminen jää usein kesken. Synnytyskertomuksen kertominen uudestaan ja uudestaan ei aina auta eteenpäin, mikäli ei saa peiliä ja ymmärrystä tapahtumien kulkuun tai kokonaan ulkopuolista ihmistä jolle kertoa kaikki puolueettomasti. Keskustelussa kuljetaan kohti lempeämpää tulkintaa, etsitään lääkettä haavoihin, lahjaa tai syvempää merkitystä, opettelemme itsemyötätuntoa ja muistetaan mikä supervoima Äitiys on.

Kaikki tarinat siitä miten sinusta tuli Sinä, on arvokkaita ja tärkeitä tulla kuulluksi.

We are the descendants of the wild women you forgot

We are the stories you thought would never be taught

Nikita Gill