Minusta

Moikka Ihana!

Täällä Jenni. Intohimoni ja sydämen toiveeni on synnyttää uutta ihmiskuntaa, olla hyvä esivanhempi ja nostaa Äityden arvostus takaisin sille kuuluvalle paikalle.

Olen pienen pojan Äiti ja toista lasta kovasti toivova 37 vuotias nainen. Oma polkuni on löytänyt aivan uuden risteyksen Äitiyden myötä. Olen kokenut syvän transformaation syntyessäni Äidiksi. Olen kokenut tämän kaiken kehossani, joten tiedän että se on totta. Kannan kokemusta molemmista todellisuuksista, siitä mitä on elää suorituskeskeisessä maskuliinisessa maailmassa vaatien itseltään täydellisyyttä ja siitä miten oppia elämään hyväksyen sen ja löytämään itsestään syvän parantavan feminiinin, Äidin.

Missioni

Missioni on avata tietoisuutta, herättää ja ehdottaa muistamaan Äitiys laajemmalla tietoisuudella ja ymmärryksellä. Huomioiden Luonnon viisaus, fysiologiset tarpeet, historiamme ja Sielu. Tällä hetkellä tiedostetaan ihan minimaalisesti elämää, ja Äitiyttä tai perheitä tarkastelemalla se manifestoituu toivottomuutena, epätoivona, masennuksena, stressinä, synnytyksen jälkeisenä masennuksena, erotilastoina. Yhteiskunta ei kerta kaikkiaan tue elämää ja elämänvoimaa. Luonto on suunnitellut sen kaiken valmiiksi, meidän tarvitsee vain kuulla sen Laulu. Ihminen tarvitsee Ihmistä.

Parannetaan yhdessä maailmaa

Blogi

Tule mukaan yhteisöön