Minusta

Sydänlämpöinen tervehdys

Olen Jenni Martikainen. Intohimoni ja sydämen toiveeni on synnyttää uutta ihmiskuntaa, olla hyvä esivanhempi ja nostaa Pyhä Feminiini ja Pyhän Äitiyden arvostus takaisin sille kuuluvalle paikalle.

Olen pienen pojan Äiti, Papitar, Magdaleena ja Nainen. Oma polkuni on löytänyt aivan uuden risteyksen Äitiyden myötä. Olen kokenut syvän transformaation syntyessäni Äidiksi. Olen kokenut tämän kaiken kehossani, joten tiedän että se on totta. Kannan kokemusta molemmista todellisuuksista, siitä mitä on elää suorituskeskeisessä maskuliinisessa maailmassa vaatien itseltään täydellisyyttä ja siitä miten oppia elämään hyväksyen sen ja löytämään itsestään syvän parantavan feminiinin, Äidin.

Sydänmissioni

Sydämen tehtävänäni on palauttaa ihmisten muisti, auttaa löytämään yhteys omaan Sieluun ja Luojaan. Jokaisen muistaa oma Jumalainen, kosminen alkuperänsä ja saada toteuttaa oma kohtalonsa ja tehtävänsä. Olla mukana palauttamassa Pyhä Feminiini, Pyhä Henki, ÄITI maan päälle ja sydämiimme. Palauttaa ikiaikaisia viisausperinteitä yhdistäen ne kunnioituksella tämän päivän viisauteen.

Luodaan yhdessä uusi maailmaa

Liity mukaan Kuningatarkuntaan