Nainen, elämän luoja ja nautinnon suoja

Sydämeni sykkii kohdun voimalle, äitiyden energialle, feminiinille herkän väkevälle voimalle! Voin olla Sinun vierelläsi, tukemassa, kannustamassa ja kannattelemassa. Sinun polullasi, Sinun tahdillasi.

Palveluita naisille on mm: Rentoutushieronta, Naisen höyryhoito (V-sauna) ja Sulkuseremonia

Retoutushieronta

Ihana lempeä, rentouttava tasapainoittava hoito, joka rentouttaa kehoa ja mieltä! Hoidossa kehoa hoidetaan vyöhyketerapeuttisten heijastepisteiden kautta sekä lempeän öljyhieronnan avulla. Hoidossa asento tuetaan tyynyillä ja peitellään lämpimin peitoin. Hoito aloitetaan teekupin ääressä, jossa halutessaan voi keskustella mieltä painavista asioista.

Hoito tehdään kylkimakuulla hoitopöydällä, ja puolta vaihdetaan puolessa välissä. Hoidon aikana olet peitelty lämpimästi peittojen alle, vaateista päällesi jää vain alushousut, jotta saadaan hoidettua hyvin selkä sekä jalat. Tule kuitenkin rennoissa vaatteissa, ja sellaisissa missä ei mahdolliset öljytahrat haittaa. Korvakorut ja sormukset on hyvä ottaa pois, viimeistään ennen hoidon alkua. Juo hyvin vettä jo ennen hoitoa, sekä hoidon jälkeen on hyvä juoda ja varata rauhaisaa aikaa. Hieronnat kestää n.80min mutta varaa käyntiin hyvin aikaa. Välillä voi olla tarve keskustella enemmän tms.

Hoidon vaikutukset

Helpottaa kehon jännityksiä ja kipuja (lihaskivut, jännitteet)

Parantaa aineenvaihduntaa

Vähentää stressiä ja auttaa rentoutumaan

Helpottaa ja tasapainottaa (esim. hormonitoiminta, hengitys, ruoansulatus)

Antaa Sinulle aikaa olla vain itseäsi varten ❤

Hoidossa on mahdollista käyttää aromaterapiaa apuna.

We are the descendants of the wild women you forgot

We are the stories you thought would never be taught

Nikita Gill