Tuki Synnytysmatkalle

Synnytysvaistosi voimistus

Olen Äidin ja synnytystiimin tukena synnytysmatkalla tarjoten tietoa ja vahvistaen omaa voimaa. Voimistan ja kannustan, valmennan ja herätän uinuvat kyvyt ja uskon omiin voimiin, jotta vanhemmat selviävät synnytyksestä ”kahden”. Voin olla puhelimen päässä, mutta tällä hetkellä en osallistu sairaala synnytyksiin. Koen vahvuudekseni ja sydämen toiveekseni sen että pystyn auttamaan synnyttävää perhettä voimaantumaan ja omistamaan oman voimansa jo ennen synnytystä niin että he ”eivät tarvitse minua” synnytyksen aikana.

Olen kanssakulkijana tarpeen mukaan, tukena ja kannattelijana vaikka jo raskaushaaveesta lähtien, läpi raskauden, syntymän hetkellä ja vastasyntyneenä. Tarjoan tukea ja tietoa synnytykseen valmistautumisessa, olen tiedollisena apuna ja henkisenä tukena. Luon uskoa ja turvaa, kannattelen pyhää tilaa, kuljen kanssanne Äitiyden polulla.

Uskon että, Naisen kehossa on viisaus ja vaisto luonnolliseen synnytykseen. Tärkeintä olisi että, synnyttäjä saisi olla synnytysrauhassa levollisin mielin. Rauhassa ja rakastettuna, luottavaisena antautumaan synnytykselle. Synnytys on viisas luonnon luoma prosessi jossa jokaisella osalla on tärkeä tehtävä. Prosessi on hyvin väkevä mutta myös herkkä ulkopuolisille ärsykkeille. Äidin saadessa olla rento ja rauhallinen, hänen kehonsa voi toteuttaa syvintä luontoaan, Näin ollessa Äidin ja Vauvan kehot toimivat syntymäprosessin mukaisesti, erittäen sopivia hormoneita ja liikkuen optimaallisesti.

On monia asioita jotka voivat sekoittaa tämän prosessin. On monia polkuja vanhemmuuteen. On monenlaisia synnytyksiä. Kaikki synnytykset synnyttävät Äitejä ja uusia Sieluja tähän maailmaan. Kaikki synnytykset ovat yhtä tärkeitä, yhtä väkeviä ja yhtä kauniita. Kaikkein tärkeintä synnytyksen aikana on saada Äiti tuntemaan että, hän synnyttää uutta elämää. Tunne, tulevansa kuulluksi ja nähdyksi. Tunne, siitä että hän saa päättää. Tuntea, että hänestä pidetään huolta, että kaikki järjestyy ja että hänessä on se kaikki voima.

If a woman doesn’t look like a goddess in labour then someone isn’t treating her right

| Ina May Gaskin