Doula on vanhempien tuki ja turva raskauden aikana, synnytyksessä sekä sen jälkeen.

Doula tutustuu synnyttäjän toiveisiin etukäteen ja tarjoaa tietoa synnytykseen liittyen. Hän päivystää neljä viikkoa 24/7 ja tulee tukemaan sinua ja kumppaniasi yöllä tai päivällä niin kauan kuin synnytys kestää.

Doula tarjoaa läsnäoloa, tiedollista ja fyysistä tukea. Hän rentouttaa ja rauhoittaa. Kannustaa ja tsemppaa mahdollisesti jo kotona. Sairaalaan siirryttäessä doula on ennalta tuttu henkilö ja hän on läsnä sinulle 100%:sti. Doulalla ei ole muita hoidettavia, vaan hän on paikalla sinua varten.

Doula Jenni

Olen Äidin ja synnytystiimin tukena synnytysmatkalla toiveiden mukaisesti. Kanssakulkijana tarpeen mukaan, tukena ja kannattelijana vaikka jo raskaushaaveesta lähtien, läpi raskauden, syntymän hetkellä ja vastasyntyneenä. Tarjoan tukea ja tietoa synnytykseen valmistautumisessa, olen läsnä synnytyksessä tiedollisena apuna ja henkisenä tukena. Luon uskoa ja turvaa, kannattelen pyhää tilaa, kuljen kanssasi Äitiyden kanavaa.

Uskon että, Naisen kehossa on viisaus ja vaisto luonnolliseen synnytykseen. Tärkeintä olisi että, synnyttäjä saisi olla synnytysrauhassa levollisin mielin. Rauhassa ja rakastettuna, luottavaisena antautumaan synnytykselle. Synnytys on viisas luonnon luoma prosessi jossa jokaisella osalla on tärkeä tehtävä. Prosessi on hyvin väkevä mutta myös herkkä ulkopuolisille ärsykkeille. Äidin saadessa olla rento ja rauhallinen, hänen kehonsa voi toteuttaa syvintä luontoaan, Näin ollessa Äidin ja Vauvan kehot toimivat syntymäprosessin mukaisesti, erittäen sopivia hormoneita ja liikkuen optimaallisesti.

On monia asioita jotka voivat sekoittaa tämän prosessin. On monia polkuja vanhemmuuteen. On monenlaisia synnytyksiä. Kaikki synnytykset synnyttävät Äitejä ja uusia Sieluja tähän maailmaan. Kaikki synnytykset ovat yhtä tärkeitä, yhtä väkeviä ja yhtä kauniita. Kaikkein tärkeintä synnytyksen aikana on saada Äiti tuntemaan että, hän synnyttää uutta elämää. Tunne, tulevansa kuulluksi ja nähdyksi. Tunne, siitä että hän saa päättää. Tuntea, että hänestä pidetään huolta, että kaikki järjestyy ja että hänessä on se kaikki voima.

Toimin yhteistyössä muiden äitiyshuollon toimijoiden kanssa Suomen Doulat ry:n http://www.suomendoulat.fi/ toimenkuvan mukaisesti Kotkan Synnytysyksikössä.

If a woman doesn’t look like a goddess in labour then someone isn’t treating her right

| Ina May Gaskin

Doula palveluiden hinnat

Vaistosi Voimistus -paketti sisältää hypnosynnytysvalmennuksen, niin monta tapaamista odotusaikana kuin tarvitset, yhteydenpito, 4 viikon päivystäminen, tuki synnytyksessä kotona ja sairaalassa sekä useamman jälkitapaamisen, tarpeen mukaan. Halutessasi olen apuna Äitiyden Juhlan tai Äidiksi syntymä -juhlan järjestämisessä ja sulkuseremoniassa synnytyksen jälkeen. Tarjoan käyttöösi kaiken tietotaitoni koko sydämestäni. Hinta: 1000e (sis. alv 24%)

Tässä esimerkki palvelusta. Jos haluat ja tarvitset jotain muuta, muulla sisällöllä se varmasti onnistuu. Ota yhteyttä! Räätälöidään juuri tarpeisiisi sopiva paketti. Paketit voi maksaa sovitusti erissä.