Raskaushieronta ja Synnytyksen käynnistyshoito

Tervetuloa!

Voit varata ajan ajanvarauksen kautta, tai laita minulle viestiä jos haluat vielä kysyä jotain, mietit hoidon sopivuutta tai et löydä sopivaa aikaa!

RENTOUTTAVA RASKAUSHIERONTA

Ihana lempeä, rentouttava ja kipuja helpottava hoito, joka rentouttaa kehoa ja mieltä! Hoitoa voidaan tehdä turvallisesti koko raskauden ajan sekä palauttavana hoitona synnytyksen jälkeen. Hoidossa kehoa hoidetaan vyöhyketerapeuttisten heijastepisteiden kautta sekä lempeän öljyhieronnan avulla. Hoidossa asento tuetaan tyynyillä ja peitellään lämpimin peitoin. Hoito aloitetaan teekupin ääressä, jossa halutessaan voi keskustella mieltä painavista asioista ja teen kaikkeni saadakseni Sinulle synnytysluottamusta, luottamusta itseen ja vauvaan.

Hoito tehdään kylkimakuulla hoitopöydällä, ja puolta vaihdetaan puolessa välissä. Hoidon aikana olet peitelty lämpimästi peittojen alle, vaateista päällesi jää vain alushousut, jotta saadaan hoidettua hyvin selkä sekä jalat. Tule kuitenkin rennoissa vaatteissa, ja sellaisissa missä ei mahdolliset öljytahrat haittaa. Korvakorut ja sormukset on hyvä ottaa pois, viimeistään ennen hoidon alkua. Juo hyvin vettä jo ennen hoitoa, sekä hoidon jälkeen on hyvä juoda ja varata rauhaisaa aikaa. Hieronnat kestää n.80min mutta varaa käyntiin hyvin aikaa. Välillä voi olla tarve keskustella enemmän tms.

Hoidon vaikutukset

Helpottaa kehon jännityksiä ja kipuja (liitoskivut, lihaskivut, jännitteet)

Parantaa aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta

Vähentää stressiä ja auttaa rentoutumaan

Loppuraskaudessa valmistaa kehoa synnytykseen

Synnytyksen jälkeen palauttaa kehoa raskauden ja synnytyksen jäljiltä

Helpottaa ja tasapainottaa erilaisia raskauden tuomia muutoksia kehossa (esim. hormonitoiminta, hengitys, ruoansulatus)

Hoidossa on mahdollista käyttää aromaterapiaa apuna.

SYNNYTYKSEN KÄYNNISTÄVÄ HOITO

Hoito on hyvin samanlainen kuin ylläkuvattu, syvärentouttava hierontahoito jossa keskitytään enemmän synnytyksen käynnistykseen vaikuttaviin alueisiin.

Synnytystä käynnistävää hoitoa voidaan tehdä kun raskaus on edennyt viikolle 38.

Hoidossa on mahdollista käyttää aromaterapiaa ja yrttejä apuna.

Olet kaiken hyvän arvoinen! Tee tänään jotain, josta huominen Sinä on onnellinen ❤