Vyöhyketerapeuttinen Vauvahieronta

Tervetuloa!

Voit varata ajan ajanvarauksen kautta, tai laita minulle viestiä jos haluat vielä kysyä jotain, mietit hoidon sopivuutta tai et löydä sopivaa aikaa!

Hoito yhdistää vyöhyketerapiaa sekä vauvahierontaa, jolloin hoito on vauvalle miellyttävää ja tehokasta. Vauvat ovat herkkiä reagoimaan hoitoon ja apu saadaan yleensä jo muutaman hoitokerran jälkeen. Hoidot tehdään sarjana ja keskimäärin hoitoja tarvitaan kolme kertaa. Hoito tukee vauvan luonnollista kehitystä ja vahvistaa mm. suolistoa ja ruoansulatusta sekä rentouttaa tehokkaasti vauvaa.

Vauvat ovat saaneet apua mm. koliikkiin ja muihin vatsavaivoihin (esim. ummetus), itkuisuuteen, kehon jäykkyyksiin, runsaaseen pulautteluun, refluksioireisiin, ihottumiin sekä unihäiriöihin.

Monesti itkuisilla vauvoilla voi myös synnytys vaikuttaa oireiluun: synnytys voi olla varsinkin herkemmille vauvoille hyvinkin stressaava kokemus, ja vauva voi oireilla tämän takia. Myös vauvan niskat joutuvat loppuraskauden ja synnytyksen aikana kovan paineen alle, joka voi näkyä jäykkyytenä vauvan niskoissa. Tämä on yhteydessä myös vatsan toimintaan, sillä niskajumit vaikuttavat siellä kulkevan kiertäjähermon toimintaan joka puolestaan hermottaa suolistoa, ruokatorvea ja mahalaukkua. (Niskan jumin voi tarkastaa helposti myös kotona: jos vauva pitää päätään mieluummin vain toiseen suuntaan on niskat yleensä jumissa.) Hoitoon voi tulla myös vaikkei varsinaista vaivaa olisikaan- hieronta on myös ihanaa hemmottelua vauvalle!

Olet kaiken hyvän arvoinen! Tee tänään jotain, josta huominen Sinä on onnellinen ❤